Chp İl Başkanı Ahmet Biber’den Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Biber, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti. Seçim sonuçlarının ardından tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Kurdoğlu, CHP İl Başkanı Biber’i makamında konuk etti. Ziyarette CHP İl Başkanı Biber’in yanı sıra CHP İl Teşkilatı, CHP İlçe Başkanı Melek Gümrükçü ve CHP İlçe Teşkilatı da yer aldı.

Başkanlık makamında bir araya gelen heyet,  Artvin ve ilçelerinde yürütülecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından tebrikleri tek tek kabul eden Başkan Kurdoğlu, konuklarının nazik ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelen konuklar ise, belediye başkanlığı görevinin tekrar hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Ziyaret, çekinilen fotoğraflarla son buldu.