Belediye Meclisi Yeni Toplantı Salonu Hizmete Girdi

Arhavi belediye meclisi toplantıları için yapımına kısa bir süre önce başlanan yeni toplantı salonu tamamlanarak hizmete girdi. Yeni salonda ilk toplantı Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Yeni toplantı salonu, belediye meclisi toplantılarının daha modern ve geniş bir ortamda yapılabilmesi için belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla kısa sürede hayata geçirildi. Yeni toplantı salonu, belediye meclisinin Nisan ayı olağan toplantısına ev sahipliği yaparak hizmete girmiş oldu.

Belediye binasının beşinci katında hazırlanan salon modern ve ferah yapısıyla dikkat çekti. İki farklı bölümden oluşan salon aynı zamanda nikah törenlerinin gerçekleştirilmesinde de halkımıza hizmet verecek.