Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’ndan Fırın Denetimleri

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve Arhavi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçemizde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında denetimde bulunuldu.

Arhavi belediyesi yurt genelinde korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında ilçemizde de gereken tedbirleri alarak gerek dezenfekte çalışmaları ve gerekse denetimlerle çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Bu kapsamda Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, zabıta müdürü Turgay Lakerta ve zabıta ekipleri ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında denetimde bulundular. Fırınların genel hijyen şartlarına uyulup uyulmadığı kontrol edilirken, özellikle korona virüs nedeni ile alınması gereken ek tedbirler konusunda uyarılarda bulunuldu ve azami dikkat edilmesi istendi.