Başkan Vasfi Kurdoğlu’nun Yeni Doğan Bebekli Ailelere Ziyaretleri Devam Ediyor

Arhavi Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun  “yeni doğan bebekler için anı defteri” uygulamasıyla başlattığı yeni doğan bebekli ailelere olan ev ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Yeni doğan bebekler için anı defteri uygulamasıyla aileler evlerinde  ziyaret edilmiş bebek ve aileleri için özel olarak hazırlanan anı defterleri ailelerle paylaşılmıştı.

Bu uygulamanın devamı olarak başkan Kurdoğlu tarafından ev ziyaretlerine devam edildi ve bu defa Karhan ve Kuru aileleri evlerinde ziyaret edildi.

Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu ziyaretlerinde bebekler ve aileleri için özel olarak hazırlanan anı defterlerini,  evlerinde ziyaret ettiği Merve – Uğur Karahan, Semre – Sami Kuru çiftlerine takdim ederek bebekleriyle birlikte sağlıklı uzun bir ömür temennisinde bulundu.

Çiftler, bu anlamlı çalışma ve ince düşünceleri için Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’na teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.