Başkan Vasfi Kurdoğlun’dan ‘DOKAP BKİ’ Ziyareti

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nı (DOKAP BKİ) ziyaret ederek, Başkan Hakan Gültekin ile bir araya geldi.

Başkan Kurdoğlu’nun Merkezi Giresun da bulunan DOKAP ziyaretinde belediye meclis üyesi Birkan Uyanık da yer aldı. Geçtiğimiz aylarda Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Hakan Gültekin’e hayırlı olsun dileğinde bulunan başkan Vasfi Kurdoğlu, aynı zamanda DOKAP kapsamında yürütülmesi planlanan çalışma ve projeler hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP BKİ); Doğu Karadeniz Projesi’nin uygulamalarını yerinde koordine etmek ve bu kalkınma projelerinin uygulandığı illerdeki yatırımların gerektirdiği araştırma, planlama, programlama, projelendirme, izleme, değerlendirme ve koordinasyon hizmetlerinin yerine getirilmesini sağlayarak bölgenin kalkınmasını hızlandırmak amacıyla faaliyet göstermektedir.