Başkan Kurdoğlu’nun Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu 24 Kasım Öğrenmenler günü nedeniyle ilçemizdeki okulları ziyaret ederek öğretmenlere hediye takdim etmeye devam ediyor.

Öğretmenler günü nedeni ile özel olarak hazırlanan ve üzerlerinde ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin adlarının yazılı olduğu kalemler, başkan Kurdoğlu tarafından öğretmenlere hediye ediliyor.

Dün yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacılar İlk ve Orta Okulu, Atatürk Ortaokulu, Arhavi İdeal Özel Öğretim Kursu ziyaretlerinin ardından, bu gün de; Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi, Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulu Ortaokulu, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, Mehmet Nazif Günal İlkokulu ve İdeal Çocuk Akademisi’ni ziyaret eden Başkan Vasfi Kurdoğlu burada okul idarecileri ve öğretmenlerle tek tek görüşerek öğretmenler gününü kutladı ve özel olarak hazırlanan kalemleri hediye etti.