Başkan Kurdoğlu’nun Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun sıklıkla gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kurdoğlu ilçemizde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İlçe genelinde hizmet veren ilçe esnafına yapılan ziyaretlerde Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı ve İyi Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek de yer aldı.

Başkan Kurdoğlu ziyaretlerinde esnaflara takvim hediyesinde bulunurken, özellikle salgın döneminde karşı karşıya kalınan zorluklar ve ilçe esnafının genel sorunları dinlendi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaretlerde ilçe ekonomisi için önem arz eden esnaflarımızın desteklenmesi gerektiği vurgulandı.