Başkan Kurdoğlu’ndan Yeni Eğitim ve Öğretim Yılında Okullarımıza Ziyaret

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerimiz ders başı yaparken, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarına ziyaretlerine başladı.

Başkan Kurdoğlu bu yıl ilk olarak Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokulu, Kavak Nuri Özaltın İlkokulu, Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi, Özel Arhavi Koleji, Özel İdeal Çocuk Akademisi ve Gaye Çarmıklı Anaokulu ile başladığı ziyaretlerinde, yeni eğitim ve öğretim yılının hem öğrencilerimiz hemde eğitmenlerimiz için başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Kurdoğlu yaptığı ziyaretlerde öğretmen ve okul yöneticileri ile bir araya gelirken okullarımızın ihtiyaçları hakkında da bilgiler aldı. Her yıl düzenli olarak yapılan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımını sürdüren başkan Kurdoğlu, içlerinde öğrencilerin sınıflarına göre hazırlanan Kareli Defter, Çizgili Defter, Resim Deteri, Kalemlik, Kurşun Kalem, Kırmızı Kalem, Silgi, Kalemtıraş, Uhu, Sulu Boya, Pastel Boya gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu paketleri okul yöneticilerine teslim etti. Okul yöneticileri ve öğretmenler ilgi ve alakalarından dolayı Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na teşekkürlerini ifade ederek ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.