Başkan Kurdoğlu’ndan Yeni Eğitim Öğretim Yılında Okullara Ziyaret

Eğitim ve öğretim yılında yüz yüze eğitime başlayan 1. ve 8. sınıf öğrencileri kademeli olarak okullarına gitmeye başlarken, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu okul ziyaretleri ile idareleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Salgın nedeni ile 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında kademeli olarak eğitim ve öğretim hayatına başlayan öğrenciler alınan tedbirler kapsamında yüz yüze eğitimlerini gerçekleştiriyorlar. İlk etapta 1 ve 8. sınıf öğrencileri için açılan yüz yüze eğitimler ile öğrenciler ders başı yaparak sınıflarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemiz FSM Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek burada okul idarecileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle de buluşan başkan Kurdoğlu yüz yüze eğitime başlanması nedeni ile eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, salgının biran önce son bularak tüm öğrencilerin okullarına kavuşacağı günleri sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.