Başkan Kurdoğlu’ndan Yaralı Askerimize Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Mersin’in Mut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan askerlerimizden, hemşerimiz Berkay Civelek, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından evinde ziyaret edildi.

Askerlerimizi taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 askerimiz şehit olmuş 27 askerimiz de yaralanmıştı. Bu elim kazayı haber alır almaz belediye aracı, 2 personeli ve aileyi Mut’a gönderen Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yaralanan askerimizin ilçemize getirilmesini sağladı.

Sağlık durumu iyi olan Berkay Civelek’i evinde ziyaret eden başkan Kurdoğlu, kendisine ve ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Kurdoğlu, elim kazada hayatını kaybeden askerlerimize de rahmet dilerken, diğer yaralı askerlerimize de acil şifalar diledi.

Berkay Civelek ve ailesi bu zor günlerde yanlarında olan başkan Kurdoğlu’na, gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.