Başkan Kurdoğlu’ndan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun okul ziyaretleri devam ediyor. Başkan Kurdoğlu Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde Arhavi Ziraat Odası Başkanı Sadık Yıldızbayrak da yer aldı. Okul Müdürü Hakan Soydan tarafından karşılanan Başkan Kurdoğlu ve Yıldızbayrak, okul bünyesinde hazırlanan sera ve tarım alanını gezerek incelemelerde bulundular. Okul ve örnek zirai tarım yapılan alan hakkında bilgi alan başkan Kurdoğlu, eksikliklerin giderilmesi konusunda belediye ve ziraat odası olarak katkı sunulacağını ifade etti.

Daha sonra başkan Kurdoğlu ve beraberindekileri okulda verilen kahvaltı programına katılarak ziyaretlerini sürdürdüler.