Başkan Kurdoğlu’ndan Halk Oyunları Ekibimize Ziyaret

Arhavi Belediyesi Kültür ve Spor Kulübü Derneği Halk Oyunları Ekibimiz, bölge finalleri öncesi son hazırlıklarını sürdürüyor. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu halk oyunları ekibini ziyaret ederek finaller öncesi moral verdi.

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 2022 faaliyet programında yer alan ve Gümüşhane ilinde düzenlenecek olan bölge finalleri için hazırlanıyor. İlçe kapalı spor salonunda eğitmen Ersin Altın yönetiminde yapılan çalışmaları izleyen Başkan Vasfi Kurdoğlu, ekibe finaller öncesi moral vererek tatlı ikramında bulundu.

Başkan Kurdoğlu, elde ettiği birçok başarıyla ilçemizi gururlandıran halk oyunları ekibimize, bölge finallerinde de üstün başarılar diledi.