Başkan Kurdoğlu’ndan Hacılar İlkokuluna Eğitim Seti Yardımı

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun okul ziyaretleri sürerken, öğrenci ve okullarımızın ihtiyaçları giderilmeye devam ediyor.  Başkan Kurdoğlu ilçemiz Hacılar İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, idareci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Başkan Kurdoğlu ziyaretinde Arhavi Belediyesi tarafından ilçemizdeki okulların ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının ve eksikliklerinin giderilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında, ilçemiz Hacılar İlköğretim Okulu öğrencilerine eğitici oyun seti ve çeşitli kırtasiye ürünlerini içeren paketleri teslim etti.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerine devam eden başkan Kurdoğlu, imkanlar nispetinde öğrencilerimizin ve okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalara devam edileceğini belirtti.