Başkan Kurdoğlu’ndan Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Arhavi Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun, ilçemizde eğitim öğretim faaliyetinde bulunan kurumlarımıza olan ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Kurdoğlu bu günkü okul ziyaretlerini Cumhuriyet ilk ve orta okulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Nurettin Çarmıklı İmamhatip Lisesi, Özel Arhavi Koleji ve Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi’ne gerçekleştirdi.

Başkan Kurdoğlu eğitim kurumlarına olan ziyaretlerinde okul yöneticileri ve eğitmenlerle bir araya gelerek okullar hakkında genel bilgiler aldı. Ziyaretlerde Arhavi Belediyesi tarafından hazırlanan paketler okul yönetimine takdim edilirken, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile kadın öğretmenlerin kadınlar gününü başkan Kurdoğlu tarafından tebrik edildi.

Başkan Kurdoğlu özel olarak yaptırılan ve içlerinde fular bulunan hediye paketlerini kadın öğretmenlere ve eslerine verilmek üzere erkek öğretmenlere hediye etti.