Başkan Kurdoğlu’ndan Bayram Öncesi Sağlık Çalışanlarımıza ve Kolluk Kuvvetlerimize Ziyaret

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Kurban Bayramı öncesi görevlerinin başında bulunan sağlık çalışanları, emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla çalışanlar için dokuz günlük tatil başlarken, görevleri başında kamu hizmetini sürdüren sağlık çalışanları ve kolluk kuvveti unutulmadı. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemizde görev yapan acil servis çalışanları, emniyet mensupları ve jandarma personeline ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Müdürü Enver Koparmal da yer aldı.

Başkan Kurdoğlu çalışanların ve kolluk kuvvetlerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ederek, özverili çalışmalarında kendilerine kolaylıklar diledi.