Başkan Kurdoğlu’ndan Arhavispor Antrenmanına Ziyaret

“O sene  bu Sene” sloganıyla ligde şampiyonluğu hedefleyen Arhavispor futbol takımımız, BAL ligi 9. Haftasında Kars 36 Spor ile karşılaşacağı maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Arhavispor futbol takımının antrenmanını ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig 3 gurupta mücadele eden temsilcimiz Arhavispor, haftasonu oynayacağı Kars 36 Spor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Bu önemli karşılaşma öncesi Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu takım antrenmanını ziyaret ederek futbolculara destek mesajı verdi. Kurdoğlu antrenman sonrası sporculara tatlı ikramına da bulunarak liderlik yolunda büyük önem arz eden karşılaşma için futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

Arhavispor futbol takımımız 17 Kasım Pazar saat 13’te Kafkas Ünv.Prof Dr.Aba Müslüm Güven Stadı’nda  Kars 36 Spor ile karşılaşacak.