Başkan Kurdoğlu, Yeni Yıla Girerken Görev Başında Bulunan Görevlileri Ziyaret Etti

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu 2021’in son saatlerinde ilçemizde nöbette olan kurumları gezerek, görevleri başında bulunan kamu görevlileri ile bir araya geldi, kurum amirleri ve personelin yeni yıllarını kutladı.

Başkan Vasfi Kurdoğlu 2021 yılını geride bırakmak üzere olduğumuz saatlerde; Arhavi Devlet Hastanesi’nde Müdür Şadi Hatinoğlu, sağlık görevlileri ve hasta vatandaşlarla, 112 acil servis istasyonunda görevli personelle, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda Jandarma Komutanı Engin Yılmaz ve jandarma personeliyle, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy ve emniyet personeliyle, Arhavi Askerlik Şubesi’nde Asb.Üçvş. Murat Balcı ve görevlilerle, Karayolları Denetim İstasyonu’nda görevli personelle, Zabıta Merkezi’nde görev yapan belediye personeli ile bir araya geldi.

Başkan Kurdoğlu’nun ziyaretlerinde Belediye meclis üyesi Mustafa Kemal Tatar, zabıta müdürü Turgay Lakerta ve Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Müdürü Enver Koparmal da hazır bulundu.

Vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz demeden görevleri başında bulunan kolluk kuvvetlerimiz, görevleri başında bulunan polis ve askerlerimiz, ve diğer kamu görevlilerimiz, belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından ziyaret edilerek yeni yılları tebrik edildi, pasta ikramında bulunuldu ve görevlerinde başarılar dilendi.