Başkan Kurdoğlu, Yeni Otogar, Park Alanı ve Kilit Taşı Çalışmalarını Denetledi

Arhavi Belediyesi tarafından ilçemizde fen işleri faaliyetleri kapsamında sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, çalışma yapılan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla projelendirilen Arhavi Şehirlerarası Yeni Otobüs Terminali inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, diğer yandan ilçe merkezinde kilit taşı yenileme çalışmaları ve park yapım çalışmaları da aynı hızla devam ediyor.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Arhavi Şehirlerarası Yeni Otobüs Terminali inşaat alanı başta olmak üzere, belediye fen işleri tarafından çalışma yürütülen bölgelerde inceleme ve denetimlerde bulundu. Başkan Kurdoğlu tüm çalışmaların program dahilinde devam ettiğini belirterek, yeni otobüs terminalinin kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacağını vurguladı.