Başkan Kurdoğlu Seçim Sonrası İlk Nikâhını Kıydı

31 Mart’ta gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinin ardından Arhavi Belediye Başkanlığı görevine seçilen Vasfi Kurdoğlu, ilk nikâhını kıydı. Özyılmaz ve Öziskender ailelerinden Kübra Özyılmaz ve Okan Öziskender’in nikâhını Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kıyarken, çiftleri bu mutlu gününde aile büyükleri, dostları ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Evlenmeye karar veren genç çiftin birbirine yakıştıklarını belirten Başkan Kurdoğlu, nikâh kıyım töreninin ardından evin reisi olan geline evlilik cüzdanını takdim etti. Başkan Kurdoğlu, bundan önceki başkanlık görevinde 680 çiftin nikâhını kıydığını belirterek, genç çifte bir ömür boyu sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu. Nikâh töreni çekinilen fotoğraflarla son buldu.