Başkan Kurdoğlu Öğretmenlerle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Öğrenmenler günü nedeniyle başlattığı okul ziyaretleri ve öğretmenlere hediye takdimi devam ediyor.

Öğretmenler günü nedeni ile özel olarak hazırlanan ve üzerlerinde ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin adlarının yazılı olduğu kalemler, başkan Kurdoğlu tarafından öğretmenlere hediye edilmeye devam ediyor.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu okul ziyaretleri kapsamında bu kez de Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Endüstri meslek, Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, Gaye Çarmıklı Anaokulu ve Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenler gününü bir kez daha tebrik eden başkan Kurdoğlu özel olarak hazırlanan kalemleri hediye etti.

Başkan Kurdoğlu ayrıca Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Şanlı’yı da evinde ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı ve kendisine hediye takdiminde bulundu.