Başkan Kurdoğlu Kadınlar Günü Ziyaretlerini Sürdürdü

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, 8 Mart Kadınlar günü nedeni ile başlattığı kamu kurumları ve eğitim kurumlarına olan ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kurdoğlu, geçtiğimiz günlerde kadınlar günü nedeni ile ilçemizde faaliyet gösteren eğitim ve diğer kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştirmişti. Covid-19 testinin negatife dönmesinin ardından ziyaretlerine devam eden Başkan Kurdoğlu bu defa da Arhavi Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi, Orman İşletme Müdürlüğü, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Arhavi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Özel Arhavi Temel Lisesi, İdeal Çocuk Akademisi, Arhavi Halk Eğitimi Merkezi, Cumhuriyet İlkOkulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Arhavi İdeal Özel Öğretim Kursu’nu ziyaret etti.

Başkan Vasfi Kurdoğlu kamu ve eğitim kurumlarında görev yapan kadın personelin 8 Mart dünya kadınlar gününü tebrik ederek, özel olarak yaptırılan ve içlerinde fular bulunan hediye paketleri takdim etti.