Başkan Kurdoğlu Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu okul ziyaretlerine devam ediyor. Kurdoğlu, ilçemizin eğitimde faaliyet gösteren önemli kurumlarından Fatih Sultan Mehmet İlk ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ilkini Fatih Sultan Mehmet İlk Okuluna yapan başkan Kurdoğlu burada okul Müdürü Süleyman Hilmi Güney ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okulun fiziki şartları ve eksiklikleri konusunda bilgiler alan Başkan Kurdoğlu, daha sonra Fatih Sultan Mehmet Orta Okuluna geçti. Burada da okul müdür vekili İlter Kılıçoğlu tarafından ağırlanan başkan Kurdoğlu, okul öğretmenleriyle de bir araya geldi.

Başkan Kurdoğlu, her iki ziyaretinde de ilçemizdeki okullarımızın sorunlarının giderilmesi için imkanlar nispetine çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.