‘Atalay Çeyiz’ İşletmesinin Yeni Mekan Açılış Yapıldı

İlçemizde uzun yıllar faaliyet gösteren ‘Atalay Çeyiz’ işletmesi mekan değişikliği nedeniyle açılış programı düzenledi. İşletenin yeni mağazasının açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Boğaziçi Mahallesi’nden, Musazade Mahallesi Musa Ulutaş Caddesine taşınan Atalay Çeyiz işletmesinin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu işletme sahipleri Sonnur ve Gültekin Atalay’ı tebrik ederek yani mekanın kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış programı sonunda işletme sahipleri açılışa gelen bütün konuklarına teşekkür etti.