Aşağı Hacılar Mahallesinde Taş Duvar Çalışmaları Devam Ediyor

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla ilçe merkezi ve mahallelerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. İlçemiz Aşağı Hacılar Mahallesinde yapımına başlanan taş istinat duvar çalışması devam ediyor.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla A. Hacılar Mahallesi, Borgola Mevkiinde toprak kayması nedeni ile meydana gelen tahribatın önüne geçmek ve olası heyelanları önlemek amacıyla taş duvar çalışması yürütülüyor.

Söz konusu bölgede mahalle yolunun daha güvenilir hale gelmesini sağlamak amacıyla bir süre önce başlatılan taş istinat duvarı çalışmasında ilerleme kaydedildi.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu imkanlar nispetinde, ihtiyaç ve öncelik sırasına göre alt ve üst yapı çalışmalarına devam edileceğini belirtti.