Artvinli Sanayici İş İnsanları Derneği’nden Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

Artvinli Sanayici İş İnsanları Derneği ( ARSİYAD ) dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na ziyaret gerçekleştirdiler.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Artvinli Sanayici İş İnsanları Derneği ( ARSİYAD ) dernek başkanı Gürsel Durmuş ve dernek üyelerinden oluşan heyeti başkan makamında ağırladı. Ziyarette Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan da hazır bulundu.

Ziyarette dernek faaliyetleri hakkında dernek başkanı Gürsel Durmuş tarafından bilgilendirmelerde bulunulurken, ilçe ekonomisi ve Arhavi Çay hakkında da görüş alışverişi yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek başkanı Gürsel Durmuş’a Arhavi Evi maketi ve Arhavi Çay ürünlerinden takdim etti. Gürsel Durmuş da günün anısına başkan Kurdoğlu’na plaket takdiminde bulundu.