Ziraat Türkiye Kupasındaki Rakibimiz Serhat Ardahanspor

PDFYazdırE-posta

ARHAVİSPOR HAZIRLIKLARINI ÇİFT İDMANLA SÜRDÜRÜYOR

Arhavispor, 2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda Serhat Ardahanspor ile karşılaşıyor. Temsilcimiz, 2 Eylül de Arhavi ilçe stadında oynanacak olan ön eleme turu müsabakası için hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Diğer yandan sezon açılışı öncesi hazırlık maçı için Pazarspor’a konuk olan Arhavispor, oynadığı iyi futbol ve 2-1 lik galibiyetle göz doldurdu.

Tüm Türkiye'yi kucaklayan Ziraat Türkiye Kupası futbol karşılaşmaları için 30 BAL Ligi takımı ön eleme müsabakalarına çıkıyor. Bu bağlamda temsilcimiz Arhavispor yapılan kura çekimi ile Serhat Ardahanspor ile eşleşti. Arhavi ilçe stadında yapılacak müsabaka 2 Eylül Çarşamba günü saat 15:30 oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak ön eleme turu müsabakaları sonunda rakiplerini eleyen 15 takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile