Felaketin Ardından Temizleme Çalışmaları Yapılıyor

PDFYazdırE-posta

ÇALIŞMALAR HACILAR VE KALE MAHALLELERİNDE DEVAM EDİYOR

İlçemizde meydana gelen sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Sel felaketinin izlerini silmek, mağdur durumda bulunan vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek adına yapılan çalışmalar, gerek yerel yönetim kaynak ve ekipmanları kullanılarak, gerekse çevre il ve ilçelerden alınan desteklerle sürdürülüyor.

İlçemizde sel felaketinden etkilenen bölgelerden Kale Mahallesi ve Hacılar Mahallesinde felaketin izleri yapılan aralıksız çalışmalarla silinmeye çalışılıyor. Sel ile birlikte gelen yoğun çamur ve toprak tabakası nedeni ile çalışmalar özellikle felaketten en çok etkilenen Yalıkent Sitesi - Doğukent mevkiinde yoğunlaşmış durumda. Bölgede oluşan çamur ve balçık, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait kombine kanal aracı ile yıkanmak suretiyle temizleniyor.

Felaketin ardından mağduriyetlerin giderilmesi ve bir an önce normal yaşama dönülmesi adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; “Tüm enerjimizle yaraları bir an önce sarmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe olarak büyük bir felaketi çok şükür can kaybı olmadan atlatmış durumdayız. Hopa ilçemizde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Başta devletimizin desteği, gerek belediye imkânları ve gerekse çevre il ve ilçelerden alınan araç ve işgücü desteği ile yaraları sardık, sarıyoruz. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak ve mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi ile yaşamış olduğumuz bu felaketi geride bırakmış olacağız” dedi.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile