30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 93. YIL DÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

PDFYazdırE-posta

KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Milletimizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesinin en önemli sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de törenle kutlanıyor. Büyük zaferin 93. yıldönümünde Atatürk anıtını önünde başlayan törene İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Garnizon Komutanı Nihat Çağlar, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, çelenk sunumlarının yapılmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlamış oldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Arhavi’deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Şeref Aydın’ın tebrikleri kabul etmesi ile sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin Başbakanlık genelgesi gereğince; son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüş, ilçemizde de bu yıl ki zafer bayramı kutlamaları bu doğrultuda icra edilmiştir.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile