Sel Sebebi İle Zarar Gören Esnaflar Ziyaret Edildi

PDFYazdırE-posta

ARHAVİ SEL FELAKETİNDE 6. GÜNÜ GERİDE BIRAKTI

Geçtiğimiz hafta başı meydana gelen sel ve ardından oluşan heyelanın yol açtığı tahribat ve zararlar yavaş yavaş gideriliyor. İlçe'de en çok etkilenen bölge olan doğu kent mevkii hacılar mah. bölgesinde çalışmalar aralıksız devam ederken Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve beraberindekiler mağdur olan vatandaşları ziyarette bulundu.

Hacılar mah. kadar olmasa da ilçe'nin diğer bölgelerinde de su taşkınları küçük çapta heyelanlar meydana geldi. Boğaziçi Mahallesindeki zararları yakından inceleyen Başkan Hekimoğlu esnaf esnaf gezip geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçenin en çok zarar gören bölgesi olan Hacılar Mah. çalışmalardan fırsat buldukça diğer bölgeleri de bizzat gezen Başkan Hekimoğlu sel sonrası yapılan çalışmalar hakkındaki tüm bilgileri vatandaşlarla paylaştı.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile