Afetten Zarar Görenlere Ekmek ve Su Yardımı

PDFYazdırE-posta

ARHAVİ KAYMAKAMLIĞI VE ARHAVİ BELEDİYESİ KOORDİNESİNDE MAĞDUR AİLELERE GIDA YARDIMI YAPILIYOR

Şiddetli yağış sonucu Hacılar Mahallesi’ndeki derenin taşmasıyla yaşanan sel felaketi sonrası selden zarar görenlere ekmek ve su yardımı yapılıyor. Arhavi Kaymakamlığı ve Arhavi Belediyesi koordinesinde yürütülen yardım çalışmaları özellikle ilçenin en ağır hasar görmüş bölgesi olan Hacılar Mahallesi’nde mağdur olan aileler için devam ediyor.

Afetin yaşandığı günden itibaren her gün 500 ila 750 ekmek ve 1000 ila 1250 damacana su dağıtan yetkililer sel felaketine maruz kalarak zarar gören ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yardım yaptıklarını belirterek, ellerindeki imkânlar ölçüsünde sel mağdurlarına yardım yapmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile