İlçemizde Sel Sonrası Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

PDFYazdırE-posta

ÇAMUR DERYASINA DÖNEN CADDE VE SOKAKLAR BELEDİYE EKİPLERİNCE YIKANIYOR

İlçemizde yaşanan sel felaketinin ardından suların çekilmesi sonucu çamur deryasına dönen cadde ve sokaklar belediye ekiplerince yıkanıyor. Komşu il ve ilçelerden gelen iş makineleri kullanılarak kalın çamur tabakalarından arındırılan yerlerde itfaiye ve fen işleri araçları ile belediye ekipleri yıkama çalışması yürütüyor.

Özellikle ilçenin en ağır hasar görmüş bölgesi olan Hacılar Mahallesi ile ilçe merkezinde oluşan kötü görünümün bir an önce giderilmesi için harekete geçen belediye ekipleri, Diyarbakır, Giresun, Trabzon, Rize, Çayeli, Of, Ardeşen, Pazar, Fındıklı, Ortahisar gibi çevre il ve ilçelerden gelen iş makineleri yardımıyla ilçenin yol ve sokaklarını yıkayarak hayatın yeniden normale dönmesini sağlıyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, vatandaşın normal hayata dönebilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek bu zor günlerde ilçeye yapılan anlamlı yardımlardan dolayı komşu il ve ilçelerin hepsine tek tek teşekkür ettiğini dile getirdi.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile