İlçemizde Felaketin İzleri Siliniyor

PDFYazdırE-posta

MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ ADINA ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN İŞ MAKİNELERİ GÖNDERİLDİ

İlçemizde meydana gelen sel felaketinin ardından Arhavi Belediyesi mağdur olan vatandaşlara gece gündüz yardım etmeye devam ediyor. Oluşturulan kriz masası ile belediye ekipleri mağduriyetin yaşandığı bölgelere yönlendirilerek, vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Komşu il ve ilçelerin de elindeki tüm imkânları seferber etmesiyle selin yarattığı tahribatın izleri siliniyor.

İlçede meydana gelen maddi zararları giderilmek, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak ve bir an önce felaketin izlerini silmek adına komşu il ve ilçelerde iş makineleri ilçemize geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden 3, Rize Belediyesi’nden 4, Çayeli Belediyesi’nden 2, Of Belediyesi’nden 1 ve Ortahisar Belediyesi’nden 1 adet çeşitli türlerde kullanılmak üzere iş makineleri geldi. Özellikle ilçenin en ağır hasar görmüş bölgesi olan Hacılar Mahallesi’ne yönlendirilen iş makineleri ilçe halkının yaralarını sarmak adına çalışmalarını sürdürüyor. İlçede hayatı normale döndürmek adına diğer tarafta ise ilçe merkezi temizlik çalışmaları ve komisyon üyelerinin hasar tespit çalışmaları da devam ediyor. İlçeye gelen yetkililer hassasiyetin farkında olduklarını, meydana gelen zararların tespitinin yapılacağını ve en kısa zamanda zararların giderileceğini bildirdiler.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile