Arhavi Yaralarını Sarıyor

PDFYazdırE-posta

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU, ARHAVİ'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sağanak yağış sonrası meydana gelen afet bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere ilçeye geldi. Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İlçe Kaymakamı Şeref Aydın ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da hazır bulundu. Dere taşması sonucu ilçe merkezi, Aşağı ve Yukarı Hacılar ve Kale Mahallesi’nde yaşanan maddi zararlarla ilgili bilgi alan Bakan Eroğlu, meydana gelen olaydan dolayı zarar gören ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Dün öğle saatlerinde şiddetini arttıran ve ciddi zararlara sebep olan yağış sonrası söz konusu alanda Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. İncelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen Bakan Eroğlu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’ndan ilçe hakkında gerekli bilgileri aldı. Afet bölgelerini gezen Bakan Eroğlu, Artvin’in tarihin en büyük sel felaketiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, Hopa'da yaşanan can kaybı ve maddi zararların ülke genelinde derin üzüntüye neden olduğunu belirtti.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile