Yeni Bir Oyun Parkı Daha Çocukların Hizmetinde

PDFYazdırE-posta

YEMİŞLİK MAHALLESİNDE ÇOCUK OYUN PARK'I VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

İlçemizde çocuklara yönelik yapılan bir oyun parkı daha tamamlanarak hizmete girdi. İlçe merkezinin birçok yerinde yapımı tamamlanan ve son olarak Arhavi Sahil Dolgu Alanında büyük bir örneği yapım aşamasında olan çocuk eğlence parklarının bir yenisi ilçemiz yemişlik mahallesinde yapıldı. Parkın yanı sıra bölgede çevre düzenlemesi de yapıldı.

Arhavi Belediyesi tarafından Yemişlik mahallesinde yapımı tamamlanarak çocukların hizmetine giren çocuk oyun parkı çocuklar ve velileri tarafından mutluluk ve memnuniyetle karşılandı. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçenin birçok uygun yerinde bu tür oyun guruplarını çocukların hizmetine sunduklarını dile getirerek, son olarak yemişlik mahallesinde de uyun parkının yapımını tamamladıklarını, vatandaşlarımıza ve özellikle çocuklarımıza hayırlı olmasını dilediğini belirtti. Başkan Hekimoğlu, sahil dolgu alanındaki çocuk oyun parkının apımının hızla devam ettiğini vurgulayarak en kıza zamanda hizmete gireceğini belirtti.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile