Festival Kapsamında Düzenlenen Yarışmalar Eğlenceli Anlara Sahne Oldu

PDFYazdırE-posta

2. GÜN GÜNDÜZ ETKİNLİKLERİ DOYASIYA YAŞANDI

43. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nin 2. gün gündüz ekinlikleri yine birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu. İlçe merkezi İnönü bulvarı üzerinde gerçekleştirilen yarışmalara katılan vatandaşlarımız hünerlerini sergilerken, yarışmalara izleyici olarak katılan vatandaşlarımız da eğlenceli anlar yaşadılar. İlçe Kaymakamı Şeref Aydın ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da başta olmak üzere ilçe protokolü de yarışmalarda vatandaşlar ile birlikte yer aldılar.

2. gün etkinlikleri Ulusal ve Uluslararası Halk Dansları Topluluklarının kendi kültürlerini yansıtan gösterileri ile başlarken gösterileri seyreden vatandaşlar da keyifli anlar yaşadılar. Daha sonra, Hamsili Ekmek Yapma, Laz Böreği Yapma, Fındık Ayıklama, Dibekte Mısır Ayıklama, Aykırı Hızarla Odun Kesme, Dik Hızarla Tahta Biçme ve Halat Çekme yarışmaları yapılarak, yarışmalarda derece alan katılımcılara hediyeleri ve katılım belgeleri takdim edildi. Bunun yanında sportif etkinlikler olan plaj voleybolu ve sokak basketbolu yarışmalarında derece alan sporculara madalyaları yine Başkan Coşkun Hekimoğlu tarafından takdim edildi.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile