Uluslararası Festivaller Birliği’nden Ziyaret

PDFYazdırE-posta

BİRLİK BAŞKANI ATİLLA İPEK HEKİMOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Uluslararası Festivaller Birliği Başkanı Atilla İpek, bu yıl 43. sü düzenlenen Uluslararası Arhavi kültür ve sanat festivali kapsamında, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette festival hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Atilla İpek Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’in artık kökleşmiş bir gelenek olarak bölge için önemli bir kültür ve sanat etkinliği olduğunun altını çizerek, bu yıl yaşanan olumsuz olaylar nedeni ile festivalin gece bölümünün iptal edilmesinin de doğru bir karar olduğunu vurguladı.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da Uluslararası Festivaller Birliği Başkanı Atilla İpek’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Karşılıklı sunulan hediyelerin ardından ziyaret son bulmuş oldu.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile