Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Oyunları Topluluğu Başkan Hekimoğlu’nu Ziyaret Etti

PDFYazdırE-posta

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

43. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali bu yıl, festival coşkusunu her kesim tarafından doyasıya yaşamak adına ulusal ve uluslararası halk oyunları ekiplerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlçeye gelen ekipler arasında olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Oyunları Topluluğu Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette ekip temsilcileri Başkan Hekimoğlu’ndan festival adına gerekli bilgileri aldılar. Ankara’dan gelen temsilciler marka haline gelmiş olan Arhavi Festivali’nde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Ankara Tıp Halk Oyunları Topluluğu temsilcisi hediyesini sunarken, Başkan Hekimoğlu da gelen ekibe maket serender hediye etti.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile