Festival Kapsamında Etkinlikler Devam Ediyor

PDFYazdırE-posta

SATRANÇ TURNUVASI MÜSABAKALARI ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDE BAŞLADI

43. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvası başladı. Arhavi Gösteri Merkezi (festival alanı)nde başlatılan turnuvaya satranç severlerin ilgisi yoğundu. Satranç turnuvası kapsamında Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu da yer aldı. Festival alanında başlayan turnuvaya izleyenlerin ilgisi yoğundu.

Turnuva ile ilgili konuşma yapan Başkan Hekimoğlu; “Küçük bir ilçe olmamıza rağmen sporun her dalıyla ilgileniyoruz. Sporcuya önem veriyoruz. Satranç sporu da bunlardan bir tanesi. Bu sporun ilçede daha yaygınlaşması ve gelişmesi için her türlü desteği vereceğiz” dedi. Ardından sporun dostluğun ve kardeşliğin pekişmesinde en önemli etken olduğuna vurgu yapan Başkan Hekimoğlu, müsabakalara katılan sporculara teşekkürlerini iletti.

Satranç Turnuvası 21 Ağustos 2015 Cuma günü yani festivalin 1. Günü final programı ile sona erecek ve ödül töreni de festival programı içerisinde gerçekleştirilecektir.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile