Cumhuriyet Başsavcısı Volkan Atalay Veda Ziyaretinde

PDFYazdırE-posta

BAŞKAN HEKİMOĞLU, BAŞSAVCI ATALAY’A İLÇEMİZE HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Başsavcısı Volkan Atalay, ilçemizdeki hizmet süresinin dolması nedeniyle kurumlara veda ziyareti yaptı. Cumhuriyet Başsavcısı Atalay’ın Giresun Tirebolu’ya tayininin çıkması nedeniyle Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu, ilçeye hizmetleri ve katkılarından dolayı Savcı Atalay’a ilçe halkı adına teşekkür etti. Cumhuriyet Başsavcısı Atalay ile çalışma fırsatı bulduğu için memnuniyetini belirten Başkan Hekimoğlu, kendilerinin bundan sonraki görev yerinde de aynı azim ve kararlılık ve başarı ile görevine devam edeceğine inandığını belirti.

Atalay ise; “Arhavi’de görev yaptığım süre zarfında dostluk ve huzur içerisinde geçirdiğim bu güzel günler daima hatıramda yaşayacaktır. İlçe halkından görmüş olduğum ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Aynı zamanda eşi olan ve ilçemizde görev yapan Hakim Senem Atalay’ın da tayininin Tirebolu’ya çıktığını belirten Başsavcı Atalay, Başkan Hekimoğlu’na görev süresince desteklerinden ötürü teşekkürlerini dile getirdi. Ziyaret birlikte çekinilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Bu arada Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2015 Yaz Kararnamesi ile ilçemizde boşalan adli kadrolara Cumhuriyet Savcısı Cem Koray Sarız ile Hakim Gülbahar Pütürge atanmıştır.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile