Bir Sorunlu Bölge Daha Tamamlandı

PDFYazdırE-posta

7 VE 8 NOLU SOKAKLAR TAMAMEN KİLİT TAŞI İLE KAPLANDI

Boğaziçi Mahallesi Günaydın Market arkasında kalan ara sokaklarda kilit taşı çalışması hızla devam ediyor. Yoğun yerleşimin olduğu bu bölge geçtiğimiz günlerde Arhavi belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından 7. ve 8. Nolu Sokaklarda yapılan çalışma ile üstyapısı tamamen kilit taşı ile döşendi. Çalışmalar ara sokaklarda devam ediyor.

Söz konusu yerin bitimini ardından ara sokaklarda devam eden kilit taşı çalışmaları ile bölge son derece çağdaş ve modern bir görünüme kavuşmuş olacak. Bakımsız ve çevre kirliliğinin oluşturduğu bu sokaklarda son yapılan hizmetle artık bu olumsuz şartlar ortadan kalkmış olacak. Semt sakinlerinin de memnuniyetini kazanan bu çalışma tamamlandığında ilçenin önemli bir sorunu da ortadan kalkmış olacak.

#1 2015-06-28 15:42
Sonrada Sorunlu bölge deniz sokak!!!
Alıntı

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile