Yaz Kur’an Kursu Açılış Töreni Gerçekleştirildi

PDFYazdırE-posta

TÖREN ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDE YAPILDI

Arhavi’de İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Yaz Kur’an Kursu Açılış Töreni Arhavi Gösteri Merkezi’nde yapıldı. 2014- 2015 eğitim ve öğretim döneminin kapanmasının ardından açılan Yaz Kur’an Kursu açılış töreninde İlçe Kaymakamı Muhammet Önder, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İl Müftüsü Kemal Uçkun, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, din görevlileri, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar yerlerini aldılar.

Program Merkez Yeni Cami kursiyerlerinden Nevzat Bülbül tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlçe merkezine bağlı mahalle camilerinden Kur’an Kursu’na kayıt yaptırmış öğrenciler bu yıl Yaz Kur’an Kursu’na başlamanın heyecanını yaşadılar. Hafta başında başlatılan Kur’an Kurslarında beceri kazanan öğrenciler sahnede ilahiler, dualar ve şiir dinletileri söyleyerek günün anlamına anlam kattılar. Dinleyenler tarafından oldukça beğenilen program, ilahilerin ardından son bulmuş oldu.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile