Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla’dan Arhavi Ziyareti

PDFYazdırE-posta

MİLLETVEKİLİ KIŞLA PARTİ TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELEREK SEÇİM DEĞERLENDİRMESİNDE BULUNDU

Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla Arhavi’yi ziyaret etti. Milletvekili Kışla parti teşkilatı ile bir araya geldiği programda 7 Haziran 2015 genel seçimlerini değerlendirdi. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, parti teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kollarının hazır bulunduğu toplantı, parti binasında yapıldı.

Cuma namazını Yeni Cami’de kılan Milletvekili Kışla ve beraberindekiler parti binasında bir araya geldiler. Toplantıda konuşma yapan Milletvekili Kışla, aynı azim ve kararlılıkla çalışmalara kalınan yerden devam edeceğini, her ne olursa olsun Türkiye’nin en çok oy alan birinci partisi olduklarını ve %41’lik bir oy oranının azımsanmayacak bir oy oranı olduğunu belirtti. Ayrıca geçmişte %23-25’lerde oy oranına sahip olan partiler büyük neşe içerisinde olurlarken Ak Parti gibi bir parti13. senesinde bile %41’lik azımsanmayacak oy alarak milli iradenin sembolü olduğunu ifade etti. Milletvekili Kışla, “ Artvin ili genelinde yapmış olduğumuz tespitlerde özellikle iki dönem Ak Parti belediyesi olmuş Arhavi ile Yusufeli ilçelerinde çok az miktarda oy kaybı yaşandığını gördük. Bu da hizmetin amacına ulaştığını gösterir. Diğer belediyelerde ise bu oy kaybı biraz daha fazladır. Alınan bu sonuç ülkemiz konjonktüründe Artvin’in bir yansımasıdır” dedi.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise, “Gerek parti teşkilatı, gerekse halkımızla birlikte özellikle Arhavi’de sembolik bir oy düşüşüne rağmen %43’lük oy oranıyla Artvin’in Ak Parti olarak lokomotif bir ilçesi olmuştur. Gelecekte en ufak tereddüt yaşamadan yerel yönetim ve merkezi yönetimle bütünleşerek hizmet odaklı çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu vesile ile Artvin’imizi Ankara’da temsil edecek olan Milletvekilimiz Sayın İsrafil Kışla’ya 25. Dönem Milletvekilliğini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ardından sözü devralan Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da alınan sonuçların özellikle tüm teşkilatlarda bir özeleştiri yapma gereğini doğurduğunu belirterek, “Arhavi olarak seçim kampanyası boyunca tüm teşkilat mensuplarına, ana kademeye, kadın kollarına, gençlik kollarına, köy ve mahalle temsilcilerimize yoğun çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki Artvin’de daha güçlü bir şekilde çalışarak Ankara’ya Milletvekili İsrafil Kışla’nın yanında Vedat Kibar’ı da gönderelim. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte tüm teşkilatımız ile birlikte güçlü bir şekilde toparlanmış olarak yola devam edeceğiz” dedi. Toplantının ardından Milletvekili Kışla ve beraberindekiler Arhavi Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Akabinde Kapisre Deresi üzerinde bulunan 3. Köprü ve Kale Mahallesi'nde devam eden taş duvar ve yol genişletme çalışmalarında incelemelerde bulunuldu. İkindi namazını da ilçemizde kılan Kışla ve beraberindekiler cami çıkışında vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile