Arhavi Belediyesi İftar Yemeği Organizasyonu Başlattı

PDFYazdırE-posta

ORGANİZASYON ESKİ ÖĞRETMEN EVİNDE RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Ramazan ayının ilk gününden itibaren iş adamlarının destekleri ile Arhavi Belediyesi iftar yemeği organizasyonunu başlattı. İl Özel İdaresi’ne bağlı olan ve eski öğretmen evi binası adıyla da bilinen binada gerçekleştirilen bu organizasyona halkın ilgisi yoğundu. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Belediye Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu, Çarmıklı Vakfı Arhavi Sorumlusu Sezai Şanlıbayrak, birim amirleri ve ilçe halkının katıldığı iftar yemeğinde Başkan Hekimoğlu gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Bu senenin ilk iftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte yapılan duaların ardından iftar yemeğine katılan Arhavililer hep beraber oruçlarını açtılar. Organizasyon hakkında konuşan Başkan Hekimoğlu, belediye olarak halkımızla iftar sevincini birlikte yaşadıklarını belirterek gelen misafirlere teşekkür etti. Ayrıca belediyenin imkânları dâhilinde gerçekleştirilen bu iftar yemeklerinin 30 gün boyunca devam edeceğini dile getiren Hekimoğlu, Arhavilileri düzenledikleri iftar yemeklerine davet etti.

Ayrıca Arhavi Belediyesi ve Çay-Kur’un ortaklaşa organizasyonu ile Cumhuriyet Meydanı’nda iftar sonrasından sahura kadar çay ikramları başladı. Bununla ilgili olarak özellikle Çay-Kur Genel Müdürlüğü Pazarlama Daire Başkanı Hamdi Kutlu’nun destekleri ile yapılan etkinlikle Ramazan boyunca meydanda vatandaşlara ücretsiz çay ikram edilecek.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile