Arhavi’de LGS Öncesi Okullarda Dezenfekte Çalışması Yapıldı

Yarın yapılacak olarak LGS (Liselere Giriş Sınavı) öncesi ilçemizdeki okullarda dezenfekte çalışması yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları ile arhavi Belediyesi’ne bağlı birimler tarafından ilçemizde sınav yapılacak okullarda sınav salonları ve toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldı.

İlçemizde öğrencilerin sınava girecek olduğu; Hacılar Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Nuri Özaltın 75. Yıl İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve F.S.M Ortaokulu’nda yapılan çalışmayla sınavın yapılacağı salonlar, öğretmenler odaları ve wc’ler özenle dezenfekte edildi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yarın yapılacak Liselere Giriş Sınavı ve 27-28 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi. Hazırlanan pankartla öğrencilere seslenen Kurdoğlu; “Hayatımızdaki güçlükler başarının değerini artıran süslerdir. Gireceğiniz sınav da bu süslerden sadece biridir.” Diyerek öğrencilere olan desteğini ifade etti.