Arhavi’de Cumhuriyet Konseri Coşkusu Yaşandı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında Arhavi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Konserleri ilçemizde büyük bir ilgi ve coşkuyla yaşandı.

Arhavi Gösteri Merkezinde yapılan ve Salih Yılmaz ile Ekin Uzunların sahne aldığı konser programında Artvin Millet Vekili Uğur Bayraktutan ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere,  Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Garnizon Komutanı Muhammet Fatih Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz da yer aldı.

Çevre il ve ilçelerden yoğun bir kalabalığın ilgi gösterdiği gecede cumhuriyet coşkusu büyük bir heyecanla yaşandı.  Milletvekili Uğur Bayraktutan ve Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gecede yaptıkları konuşmalarda tüm halkımızın Cumhuriyet bayramını bir kez daha kutladılar.

Sanatçılar Ekin Uzunlar ve Salih Yılmaz sahne performanslarıyla katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edilirken, hep bir ağızdan söylenen şarkılar Cumhuriyet Bayramı heyecanını coşkuyla yaşattı.