Arhavi Ticaret Odası’nın Yenilenen Hizmet Yerinin Açılışı Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, Arhavi Ticaret Odası’nın yenilenen hizmet yerinin açılışı nedeni ile ilçemiz Arhavi’de idi.

Arhavi Ticaret Odası’nda gerçekleşen açılış programına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, Arhavi Ticaret Odası yönetim kurulu ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Açılış programında konuşma yapan Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na odaya yaptığı katkılarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmasında yapılan yeni hizmet yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Hisarcıklıoğlu ayrıca Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin hızla tamamlanması konusunda çalışmalarının olduğunu söyleyerek, TOBB tarafından Artvin’de bugün açılışı yapılan okuldan sonra Arhavi’de de okul yapacaklarını ifade etti.

Konuşmalardan ardından karşılıklı plaket ve hediye töreni yapıldı. Fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.