Arhavi Koleji 2021-2022 Mezunlarını Verdi

Arhavi Koleji 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı mezunlarını verirken, öğrenciler, öğrenci velileri ve eğitmenler düzenlenen mezuniyet töreninde bir araya geldi. Programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katıldı.

Arhavi Özay Otel’de düzenlenen mezuniyet programına, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra ilçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, okul kurucusu Çetin Demirkaya, Arhavi Koleji Okul Müdürü Ahmet Kavaz, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Törende yapılan konuşmalarda mezun olan öğrencilerine bundan sonraki eğitim hayatlarında ve yaşamları boyunca üstün başarı temenni edildi.

Okul birincisi olan Alper Akın Karataş okul kütüğüne adının yer aldığı plakayı alkışlar eşliğinde çakerken, plaketi Arhavi belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından takdim edildi. Daha sonra 12.sınıf öğrencilerine mezuniyet belgeleri protokol üyeleri ve öğretmenleri tarafından verildi.

Kep atma töreninin ardından toplu çekinilen fotoğraflarla program son buldu.