Arhavi Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş’a Veda Yemeği

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile ataması gerçekleşen Arhavi İlçe kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş veda yemeği verdi. Fener Restoran’da yapılan programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katıldı.

Arhavi Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş’ın veda yemeğine, ilçe protokol mensupları, kamu kurumlarının daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve mesai arkadaşlarını ağırladı.  Arhavi’de görev yaptıkları süre boyunca ilçe halkından her zaman sevgi ve saygı gördüklerini ifade eden Olçaş, Arhavi’nin kendileri için her zaman hatırlanacak özel bir yer olduğunu söyledi.

Gecede konuşma yapan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ise birlikte çalıştığı süre boyunca yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek, kendilerini tanıdıkları için memnuniyet duyduğunu belirterek, kaymakam Mehmet Şerif Olçaş’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

İlçemiz Kaymakamlığı görevine 27 Kasım 2020 tarihinde başlayan Mehmet Şerif Olçaş, iki yıl boyunca görevini sürdürdü ve 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir Seferihisar Kaymakamlığına atandı.