Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu’dan Veda Yemeği

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile ataması gerçekleşen Arhavi İlçe kaymakamı Hasan Ongu veda yemeği verdi. Bayraktar Kültür Merkezinde yapılan programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katıldı.

Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, eşi Şeyma Ongu hanımefendi ile birlikte verdiği veda yemeğinde, ilçe protokol mensupları, kamu kurumlarının daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve mesai arkadaşlarını ağırladı.  Arhavi’de görev yaptıkları süre boyunca ilçe halkından her zaman sevgi ve saygı gördüklerini ifade eden Ongu, Arhavi’nin kendileri için her zaman hatırlanacak özel bir yer olduğunu söyledi.

Gecede konuşma yapan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ise kendileri ile kısa bir sürede olsa çalışma fırsatı buldukları ve kendilerini tanıdıkları için memnuniyet duyduğunu belirterek, kaymakam Hasan Ongu’ya yeni görev yerinde başarılar diledi.

İlçemiz Kaymakamlığı görevine 16 Eylül 2017 tarihinde başlayan Hasan Ongu, iki yıl boyunca görevini sürdürdü ve 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çanakkale Eceabat Kaymakamlığına atandı.