Arhavi Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Arhavi Belediyesi, Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ile kurum bünyesinde çalışan Personel Ltd. Şti. personeline yönelik toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Başkan Kurdoğlu’nun yanı sıra Personel Ltd. Şti. Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Engin Erkan, Belediye-İş Sendikası Rize Temsilcisi Yaşar Kaspar ve Belediye Sendika Temsilcisi Osman Güney katıldı.

Görüşmeler her iki taraf için de olumlu sonuçlanarak toplu iş sözleşmesi tarafların mutabakatıyla imzalandı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, “İmkanlar nispetinde Personel Ltd. Şti.’de çalışan işçi kardeşlerimizin özlük hakları konusunda ileri adımlar attık.  Sendika temsilcilerimize teşekkür ediyor, işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.